Uns bits i uns mots

26 de gener, 2006

Algú sap el què vol?

Per un costat, ERC demana temps per a valorar el pacte de PSOE-CiU. Iniciativa, en canvi, sembla encantada amb el pacte, fins al punt de què semblen haver desaparescut les diferències de principis que fan que els ecologistes estiguin "encantats de la vida" distanciant-se dels seus germans socialistes. Potser el nou estatut aporta millores socials o ecològiques a Catalunya? No ho sabem, segur que tot això és dins els punts "pendents de tancar" de l'estatut.
Però el que resulta obvi és que sense diners no hi ha gaires millores possibles. Bé, potser administrant bé els diners actuals si que se'n podrien fer moltes coses millor.. però no ens enganyem, son polítics (i pseudo-polítics) i no germanetes de la caritat.
Així doncs, a Catalunya li calien dues coses: respecte cap a la nostra llengua, cultura i sentiment de nació (som uns sentimentals...), i diners (dels que nosaltres mateixos generem). I ni una cosa ni l'altre!

Em fa gràcia que a aquest pacte li diguin, a diversos diaris, de peix al cove. Però quin peix?! Com diu Saül Gordillo al seu bloc,
la nostra serà la "generació sense Estatut" que conservarà, però buit, el cove dels vells governs pujolistes. Que almenys eren més pràctics i provocaven menys enrenou.

Etiquetes de comentaris: