Uns bits i uns mots

22 de maig, 2007

Desperta Ferro!

Hi ha iniciatives que costa molt pendre's en serio... perquè son tan tan agafades pels pèls, que fan riure quan te les expliquen. Però soc certes!

L'exemple més recent és el Desperta Ferro!, una nova beguda energètica, estil "Red-bull", però destinada al "jovent català" (i nacionalista?). És companya de batalla de la Cola catalana, i la cervesa catalana. Que lo de la "cola" encara pot tenir sentit (el mateix que el de la coca-cola àrab), però lo de la cervesa no en té gaire, donat que ja hi han algunes cerveses catalanes, com la Moritz, així que no cal reinventar el que ja existeix...

A aquest vídeo podeu veure un anunci de la "Desperta Ferro". I el millor és que anuncíen nous proudictes, com el whisky Jaume I. :) :)
La dada que m'acaba de destarotar: el Desperta Ferro! es fabrica a Galícia! Per si us interessa, la podeu trobar a petites botigues, i als supermercats Esclat-Bon Preu.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

  • 1 DE GENER DEL 2009: El " DESPERTA FERRO" s'ha convertit en la segona beguda energètica més venuda a Catalunya. Ja fa mesos que es Fabrica a Catalunya, concretament a sant Vicens dels Horts.

    By Anonymous Anònim, at 1:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home