Uns bits i uns mots

23 d’octubre, 2007

Rajoy y su primo, el de zumosol

Aquesta notícia ha aparegut avui a diversos mitjans de comunicació:

Rajoy apel·la al seu cosí per minimitzar la importància del canvi climàtic

Podeu llegir la versió de telenotícies.cat, o la de El País: Rajoy cuestiona el cambio climático y afirma que no puede convertirse en el "gran problema mundial", aquesta amb réplica del famós cosí de Rajoy: El primo físico: "Es otro contexto"

En resum: que si tu no tens arguments per a debatre sobre un tema, sempre pots citar al teu "cosí", la reputació del qual pugui semblar suficient com per a ser, per ella mateixa, un argument irrebatible.
Però clar, avui en dia tot es sap en qüestió de minuts (és el que té internet i les noves tecnologies, i el PP encara no ho acaba de descobrir), i al famós cosí, que si que és científic (i de qui no qüestiono pas la seva reputació), s'ha donat pressa a fer-se a una banda de la polèmica... És físic, cert, però no fa res relacionat amb el medi ambient. I, a més, les seves declaracions no tenien res a veure amb el canvi climàtic.

Ai, Mariano, que hauries de verificar les teves fonts abans de citar-les! Això és una cosa que tot bon científic sap. Però un polític.. quan s'ha preocupat de verificar res?