Uns bits i uns mots

07 de novembre, 2007

Google.cat

Hola a tots i a totes,

Avui ha entrat en funcionament el domini www.google.cat com a portal d'accés al cercador en llengua catalana.

Google ja té diversos serveis en català, com el Reader, el GMail, Google Desktop, Blogger, Google Maps, Picasa, iGoogle o Google Docs, i feia temps que era possible accedir al cercador en català. Google feia temps que tenia el domini .cat, però ha trigat una mica en activar-lo... tot i que encara no funciona del tot bé (falten algunes opcions, però és cosa de dies).
A més, depenent de la configuració d'idioma del vostre navegador fins i tot és possible que quan entreu a Google.cat aneu a parar en una versió en espanyol de la pàgina, de la mateixa manera que us passaria si entréssiu a Google.de o a qualsevol altra versió local.

Així que si feu servir la web de Google com a pàgina d'inici del vostre navegador, ja sabeu: actualitzeu-la a la versió en català, i canvieu la configuració d'idioma (que si la teniu en castellà no guanyareu res!). No tingueu por, que a la web es pot navegar en català sense problemes! (no com a la majoria de comisaries, o jutjats, o altres serveis de l'estat a Catalunya... o com a mínim a Barcelona).

Records!

.m