Uns bits i uns mots

10 de gener, 2008

Festival BarnaSants

Tot i que ara mateix potser no és la millor època per a festivals de música (per a mi, la meva parella, i la nena que està a punt a punt d'arribar) val la pena donar-li un cop d'ull al cartell del BarnaSants.

Hi ha activitats del gener al març, i, per exemple, Luis Eduardo Aute canta al Palau de la música!

Aix, que no em podré resistir...



3 Comments:

  • No seriem els primers que hem de decidir, amb les entrades a la ma i a la porta de l'espectacle, si les contraccions són cada cinc minuts o encara podem esperar una mica...

    By Anonymous Anònim, at 3:07 p. m.  

  • Jajaja... però tampoc cal apurar tant, no? Tot i que clar, si en el darrer minut començo a tenir contraccions.. no sé, no sé...

    Bé, suposo que no podem comprar entrades anticipades per al gener i febrer (no sigui cas que, casualitats de la vida, just anem de part aquell dia), però saber quan hi ha coses que ens agraden no ens farà cap mal, no? :)

    By Blogger .m, at 3:08 p. m.  

  • Hola Marta!
    Sóc el Victor Carrascal, companys de la carrera, te'n recordes? Ens vam veure la ultima vegada en la TelecoGresca, ho vam passar molt bé!

    Ni em preguntis com he arribat fins al teu blog, és que ni ho sé jejeje. Estava donant voltes per la meva conta del linked in i he aparegut aquí!

    Només volia donar-te la enhorabona per la nena que dius que està a punt d'arribar, potser ja ha arribat!! Felicitats a tots els agraciats i que vagi tot molt bé ok??

    Adeuuu!

    By Blogger Vico, at 9:12 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home