Uns bits i uns mots

28 de gener, 2008

Notícia interessant relacionada amb RENFE

Per fí, una notícia interessant relacionada amb RENFE:

Un 'metro-AVE' unirà Saragossa i BCN a preus populars aquest any
El tren anirà en mitja hora de la capital catalana a Tarragona per uns cinc euros amb abonament.
(El Periódico, 28/01/08)

Mentre la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona remata l'últim tram per obrir d'aquí a poques setmanes, Renfe ja prepara el servei de trens regionals AVE que utilitzaran la nova xarxa ferroviària per unir Saragossa, Lleida, Tarragona i Barcelona a un preu molt assequible i en uns temps de recorregut molt similars als de llarga distància. El servei, una espècie de metro catalanoaragonès d'alta velocitat, serà una realitat aquest mateix any, probablement passat l'estiu, segons van indicar fonts del consell d'administració de la companyia.
A partir de llavors, es podrà anar de l'estació del Camp de Tarragona a Barcelona, per exemple, en poc més de 30 minuts i a un cost que ronda- rà els cinc euros per trajecte, sempre que es faci servir l'abonament de 50 viatges que es posarà a la venda. Hi haurà abonaments per a menys viatges, però el preu augmentarà proporcionalment a la disminució dels trajectes. El bitllet senzill rondarà els 10 euros. Molt més barat que els gairebé 20 (sense cap mena d'abonament ni descomptes) que valdrà cobrir el mateix trajecte amb l'AVE de llarga distància Madrid-Barcelona.
(llegir la notícia complerta)


Ara sols falta veure si és compleix (les condicions, les tarifes, si el servei és de qualitat i amb una freqüència "raonable", etc, etc.)

:)

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home